AGRO-CEVIPE és el distribuïdor integral de productes dirigits als professionals vitivinícoles, agricultors i afins, que requereixen d’un servei flexible. Oferim tot el que els nostres clients necessiten, tant en l’àmbit de grans productors com el de viticultors tradicionals, sense oblidar altres tipologies de cultius tradicionals a les nostres zones d’interès.

Foto1 Agroc

Servei personalitzat

Estem especialitzats a proveir el viticultor en tota la fase de cultiu amb productes de primeres marques. Comptem amb l’exclusivitat en la nostra zona dels emparrats Posviman i dels adobs i fertilitzants del Grup Actel. A més, en els nostres 14 punts de venda trobarà marques referents com Syngenta, Aragoneses o Sapec.

La Força d’Agrocevipe

La força d’Agrocevipe és la força de les seves cooperatives i de tots els seus cooperativistes i les seves experiències. A més, sota el paraigües de CEVIPE, destaquem la nostra col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili, amb qui desenvolupem i investiguem programes experimentals per oferiri millores i solucions. A més, CEVIPE és membre fundador i participa activament en el Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles, on es viu en primera persona l’evolució del vi a nivell global, compartint estructures i experiències amb altres cooperatives del món.