Qualitat al servei de la vitivinicultura

DO CEVIPEUn dels principals objectius que persegueix CEVIPE, i per tant també Agro-Cevipe és optimitzar la competitivitat de tots i cadascun dels els viticultors que dipositen la seva confiança en els nostres productes i serveis integrals, amb un especial èmfasi en apartats tècnics i qualitatius.
Més de 30 anys al costat del professional ens permet seguir gaudint d’un creixement sostenible, integrant-nos en els processos de cultiu de diverses de les principals denominacions d’origen (DO) del nostre àmbit geogràfic, alhora que CEVIPE es consolida com un òrgan vital per al dinamisme i la protecció de la viticultura a les nostres comarques.
D’aquesta manera, CEVIPE abasta denominacions d’origen, participant plenament en l’optimització de la producció com en la qualitat del producte final.